Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή στα σχολεία & Auditions για writers

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες. Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε τις διακοπές των Χριστουγέννων και να ξεκουραστήκατε , γιατί αύριο , λυπάμαι που το λέω , αρχίζουν τα σχολεία. Ελπίζω να διαβάσατε αυτή την εβδομάδα και να οργανωθήκατε για αύριο. Ας αφήσουμε τώρα το θέμα αυτό για να μην αγχωνόμαστε κιόλας και ας πάμε σε κάτι διαφορετικό. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλες τις writer για την σκληρή δουλειά και την βοήθεια που προσφέρουν στο blog. Χάρης αυτές το blog λειτουργεί καλύτερα και γίνεται πιο δημοφιλές.
Τις τελευταίες μέρες πολλές stardolls μου έχουν ζητήσει να συνεισφέρουν και αυτές στο blog , δηλαδή να γίνουν writers. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να κάνω auditions , οι οποίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και διαρκούν ως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Σε αυτές θα συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν να γίνουν writers. Δεν θα πω περισσότερα , όμως θα γράψω ένα αναλυτικό άρθρο μόλις μπορέσω σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε.


Καλή αρχή σε όλους για αύριο!
Katerinoula.com

3 σχόλια:

  1. Εμείς σε ευχαριστούμε όπου μας έδωσες αυτήν την ευκαιρία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελεια..Αλλα μια ερωτηση.Θα διαγωνιζομαστε ανα τομεα?Δλαδη εγω που θελω ΜΟΔΑ θα διαγωνιστω με κοριτσια που θελουν το ιδιο.Αν μπορεσετε εξηγηστε πως θα λειτουργει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή